HotBath

HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Messing PVD M111BBP

Adviesprijs €2.322,00
€1.935,00 incl. BTW
Uw voordeel: €387,00
Artikelcode: M111BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Mate Inbouw Hoofddouche

Op zoek naar een hoofddouche die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook lang meegaat? Dan is de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Messing PVD M111BBP de perfecte keuze voor jou. Met zijn vierkante vorm en de prachtige geborstelde messing afwerking (BBP), is deze hoofddouche een aanwinst voor elke badkamer.

Een tijdloos design met geborsteld messing afwerking

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Luxe en ontspanning in jouw badkamer

Met een formaat van 500 mm biedt de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche voldoende dekking om van een ontspannende douche-ervaring te genieten. De gelijkmatige waterverdeling zorgt voor een zachte en verkwikkende stortbui die alle spanning in je spieren verlicht. Of je nu de dag wilt beginnen met een verfrissende douche of de dag wilt afsluiten met een rustgevend moment, deze hoofddouche staat altijd voor je klaar.

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Messing PVD M111BBP. Upgrade jouw badkamer met dit hoogwaardige product en geniet elke dag van luxe en ontspanning onder de douche.