HotBath

HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging Chroom CB472CR

Adviesprijs €685,00
€582,00 incl. BTW
Uw voordeel: €103,00
Artikelcode: CB472CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sublieme glans en tijdloos karakter

De HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging in de kleur chroom (CR) straalt in elke badkamer. De elegante en verfijnde uitstraling van chroom geeft een sublieme glans aan uw doucheruimte, wat zorgt voor een opvallend en levendig accent. Deze tijdloze kleur past perfect in vrijwel elke interieurstijl en kan probleemloos worden gecombineerd met andere materialen, waardoor spannende contrasten ontstaan.

Een duurzame en onverwoestbare finish

Niet alleen is chroom een lust voor het oog, maar het heeft ook praktische voordelen. De chroomfinish van de Cobber Beam velvet hoofddouche is namelijk onverwoestbaar en behoudt zijn bijzondere uiterlijk zelfs na verloop van tijd. Dit betekent dat u vele jaren kunt genieten van de glans en elegantie van dit product zonder dat het zijn kwaliteit verliest. U kunt erop vertrouwen dat de chroomfinish zijn duurzame karakter behoudt, jaar na jaar.

Perfecte harmonie in uw badkamer

Met de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging in chroom haalt u niet alleen een vleugje luxe in huis, maar creëert u ook een perfecte harmonie in uw badkamer. De opvallende chroomkleur voegt een stijlvolle touch toe aan elke doucheruimte en geeft uw badkamer een tijdloze uitstraling. Laat uzelf verwennen met een verfrissende douche-ervaring en geniet van de prachtige esthetiek die de Cobber Beam velvet hoofddouche in chroom aan uw badkamer toevoegt.