HotBath

HotBath Archie Hoofddouche Rond 300 mm Geborsteld Messing PVD AR199BBP

Adviesprijs €1.230,00
€1.046,00 incl. BTW
Uw voordeel: €184,00
Artikelcode: AR199BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Hoofddouche Rond 300 mm Geborsteld Messing PVD AR199BBP

De perfecte keuze voor een tijdloze uitstraling

Valt u als een blok voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Dan is de HotBath Archie Hoofddouche in de kleur Geborsteld Messing (BBP) de perfecte keuze voor uw badkamer. Met zijn elegante en tijdloze design voegt deze hoofddouche een vleugje stijl en klasse toe aan uw doucheruimte.

Duurzaamheid en kwaliteit in één

Deze hoofddouche is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een geborsteld messing PVD (Physical Vapor Deposition) afwerking. Deze afwerking zorgt niet alleen voor de prachtige matte uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en een uitstekende kwaliteit. Dankzij de coating blijft de hoofddouche ook na jaren intensief gebruik er als nieuw uitzien. Het geborsteld messing PVD is bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen, waardoor het zijn schoonheid behoudt en de tand des tijds doorstaat.

Een verstandige investering

Kies voor de HotBath Archie Hoofddouche in Geborsteld Messing (BBP) en maak een verstandige investering in uw badkamer. Met deze hoofddouche brengt u niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook duurzaamheid en kwaliteit naar uw dagelijkse doucheritueel. Geniet van een ontspannende en luxueuze douche-ervaring, terwijl u de tijdloze schoonheid van geborsteld messing in huis haalt.