HotBath

HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm Geborsteld Messing PVD GL106BBP

Adviesprijs €1.150,00
€978,00 incl. BTW
Uw voordeel: €172,00
Artikelcode: GL106BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm Geborsteld Messing PVD GL106BBP

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD.

Verbluffende duurzaamheid

Met de HotBath Gal Hoofddouche in de prachtige geborsteld messing afwerking ben je verzekerd van een stijlvolle en duurzame keuze. Door de hoogwaardige PVD-coating blijft de kraan er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien.

  • Metaalcorrosie en oxidatie hebben geen vat op deze hoofddouche, waardoor het zijn schoonheid behoudt.
  • De geborsteld messing PVD finish voorkomt ook dat krassen het oppervlak aantasten, waardoor de hoofddouche zijn elegante uitstraling behoudt, zelfs na langdurig gebruik.

Prachtige afwerking

De finish BBP geeft de HotBath Gal Hoofddouche een verfijnde uitstraling die je badkamer een luxueuze en trendy touch geeft. Met zijn rechthoekige vorm en afmetingen van 27 x 40 cm past deze hoofddouche perfect bij moderne interieurs.

Of je nu een minimalistisch, industrieel of eigentijds ontwerp hebt, de geborsteld messing PVD finish zal zeker een statement maken en een gevoel van klasse toevoegen aan je douche-ervaring.

Houd je stijl vast

Kies voor de HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm Geborsteld Messing PVD en geniet van de duurzaamheid en schoonheid die deze afwerking te bieden heeft. De matte uitstraling van geborsteld messing is tijdloos en zal je douche-ervaring naar een hoger niveau tillen.