HotBath

HotBath Archie Hoofddouche Rond 200 mm Geborsteld Gunmetal PVD AR198BGP

Adviesprijs €740,00
€629,00 incl. BTW
Uw voordeel: €111,00
Artikelcode: AR198BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Hoofddouche Rond 200 mm Geborsteld Gunmetal PVD AR198BGP

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met de HotBath Archie Hoofddouche. Met een diameter van 200 mm is deze hoofddouche de perfecte aanvulling voor elke doucheomgeving. Het geborstelde gunmetal PVD (BGP) design van deze hoofddouche onderscheidt zich door zijn tijdloze en stoere uitstraling.

Een kraan met karakter

Wanneer je kiest voor een HotBath Archie Hoofddouche in geborsteld gunmetal PVD, kies je voor een kraan met 'personality'. De unieke afwerking geeft deze hoofddouche een stijlvolle en eigenzinnige uitstraling. Het geborstelde gunmetal PVD design maakt van elke douchebeurt een luxe ervaring.

Dankzij de PVD-coating is de HotBath Archie Hoofddouche niet alleen stijlvol, maar ook uiterst duurzaam. De PVD-coating zorgt voor een uitstekende krasbestendigheid, waardoor deze hoofddouche er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Zo kun je blijven genieten van de stoere finish, zelfs na vele jaren van douchecomfort.

Een ambachtelijk product

De geborstelde afwerking van de HotBath Archie Hoofddouche benadrukt het ambachtelijke karakter van dit product. Elke kraan is met zorg en vakmanschap vervaardigd, wat resulteert in een hoogwaardige hoofddouche die jarenlang meegaat. De stoere gunmetal PVD afwerking voegt een slanke en moderne uitstraling toe aan je badkamerinterieur.

Kies voor de HotBath Archie Hoofddouche Rond 200 mm Geborsteld Gunmetal PVD AR198BGP en geef je badkamer een upgrade met deze stijlvolle en duurzame hoofddouche. Creëer een douche-ervaring die klasse en karakter uitstraalt, terwijl je geniet van de kwaliteit en vakmanschap die deze hoofddouche te bieden heeft.