HotBath

HotBath Mate Hoofddouche 25cm Mat Wit M105WH

Adviesprijs €465,00
€395,00 incl. BTW
Uw voordeel: €70,00
Artikelcode: M105WH
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Omschrijving van de HotBath Mate Hoofddouche 25cm Mat Wit M105WH

Maak kennis met de HotBath Mate Hoofddouche 25cm Mat Wit M105WH - een perfecte toevoeging aan jouw badkamerinterieur. Met zijn minimalistische design en serene uitstraling voegt deze hoofddouche niet alleen een vleugje elegantie toe aan je badkamer, maar creëert ook een ontspannen en verfijnde sfeer.

Een kraan in mat wit voor tijdloze schoonheid

De kleur mat wit wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige, tijdloze en serene uitstraling. Of je nu een minimalistisch, tijdloos of nordic interieur hebt, een hoofddouche in mat wit past perfect bij elke stijl. Deze kleur brengt een gevoel van frisheid in de ruimte en laat de andere elementen in je badkamer samensmelten tot een harmonieuze eenheid.

Matte witte kranen en armaturen voor een bijzondere afwerking

Wat deze hoofddouche echt bijzonder maakt, is zijn matte witte afwerking. Pure perfectie en eenvoud komen samen om een onderscheidende uitstraling te creëren. De kranen en armaturen vallen op in je badkamer- of keukenontwerp, terwijl ze tegelijkertijd naadloos opgaan in het geheel. Niet alleen voegen ze functionaliteit toe, maar ze dienen ook als een prachtige eyecatcher in de ruimte.

Voor een badkamer die rust en luxe uitstraalt

Met de HotBath Mate Hoofddouche 25cm Mat Wit M105WH haal je meer dan alleen een essentieel onderdeel in huis. Je creëert een badkamer die rust, luxe en verfijning uitstraalt. De zuivere witte kleur brengt een gevoel van sereniteit, terwijl de matte afwerking zorgt voor een vleugje exclusiviteit. Maak van je dagelijkse douchebeurt een ontspannende en verfrissende ervaring met deze prachtige hoofddouche.