HotBath

HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Messing PVD M110BBP

Adviesprijs €1.825,00
€1.551,00 incl. BTW
Uw voordeel: €274,00
Artikelcode: M110BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Messing PVD M110BBP

Glanzend met duurzame pracht - Geborsteld Messing

Ben je weg van de elegante, matte uitstraling van geborsteld messing? Met de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche in de kleur Geborsteld Messing (BBP), hoef je er nooit afscheid van te nemen. Deze kraan is voorzien van een speciale geborsteld messing PVD coating, waardoor hij er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Deze duurzame keuze biedt bescherming tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Het is de perfecte finish die de tand des tijds moeiteloos doorstaat, terwijl hij zijn prachtige uitstraling behoudt.

Geniet van ultiem gebruiksgemak

De HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Messing PVD M110BBP is niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst functioneel. Met een afmeting van 380 mm biedt deze hoofddouche voldoende ruimte voor een ontspannen douchesessie. Met een simpele draai aan de knop geniet je van een heerlijke, gelijkmatige waterstraal die zorgt voor een ultieme douche-ervaring. Deze inbouw hoofddouche geeft je badkamer een moderne uitstraling en creëert een luxueuze sfeer waar je elke dag van kunt genieten.

Kies voor stijlvolle perfectie

Met de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Messing PVD M110BBP geef je jouw badkamer de perfecte finishing touch. Het moderne vierkante ontwerp en de glanzende Geborsteld Messing kleur zorgen voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Deze hoofddouche is geschikt voor elke interieurstijl en laat je badkamer er direct luxueuzer uitzien. Niet alleen ziet deze inbouw hoofddouche er geweldig uit, maar hij maakt ook je dagelijkse routine aangenamer. Breng stijl en comfort naar je badkamer met de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Messing PVD M110BBP.