HotBath

HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging Geborsteld Nikkel CB472GN

Adviesprijs €725,00
€616,00 incl. BTW
Uw voordeel: €109,00
Artikelcode: CB472GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging - Geborsteld Nikkel

De HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging in de kleur Geborsteld Nikkel is een absolute eyecatcher in de badkamer. Met zijn luxueuze uitstraling en ambachtelijke afwerking voegt deze kraan een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Subtiele warmte met Geborsteld Nikkel

Geborsteld nikkel, dat lijkt op roestvrijstaal, heeft een subtiele, warme gloed. Deze unieke afwerking wordt met de hand aangebracht, wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Of je badkamer nu minimalistisch of juist vol details is, de geborsteld nikkel kraan komt altijd tot zijn recht. Het is een veelzijdige keuze die als een kameleon zijn omgeving aanvult.

Luxe en veelzijdigheid

Met de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging haal je niet alleen een esthetisch hoogstandje in huis, maar ook een functioneel product. Deze kraan biedt een luxueuze ervaring bij elke douchebeurt. De plafondbevestiging zorgt voor een strak en modern design, terwijl de velvet afwerking een elegante touch toevoegt.

  • Esthetisch hoogstandje met ambachtelijke afwerking
  • Subtiele warmte en veelzijdigheid met geborsteld nikkel
  • Luxe douche-ervaring met plafondbevestiging en velvet afwerking

Laat je badkamer stralen met de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche in de kleur Geborsteld Nikkel. Voeg een vleugje luxe en elegantie toe aan je dagelijkse douche-ervaring. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.