HotBath

HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm Chroom GL106CR

Adviesprijs €475,00
€404,00 incl. BTW
Uw voordeel: €71,00
Artikelcode: GL106CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm Chroom GL106CR

Een verleidelijke chroomafwerking voor een elegant accent

De HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm in de kleur Chroom (CR) is een perfecte aanvulling op je badkamer. Met zijn elegante en verfijnde uitstraling voegt deze hoofddouche een vleugje klasse toe aan elke douche-ervaring.

Dankzij de chroomafwerking straalt deze hoofddouche een sublieme glans uit, waardoor het een opvallend en levendig accent vormt in je badkamer. Of je nu een moderne inrichting hebt of een klassieke stijl wilt behouden, deze tijdloze kleur past perfect bij elke interieurstijl.

Een duurzame keuze voor jouw badkamer

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt de chroomafwerking van deze hoofddouche ook duurzaamheid en robuustheid. Het materiaal behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd, en blijft er als nieuw uitzien.

Deze hoofddouche is ontworpen om lang mee te gaan, zodat je naar hartenlust kunt genieten van ontspannende douchesessies. Het chroom laat zich ook eenvoudig combineren met andere materialen, waardoor je interessante contrasten kunt creëren en je badkamer kunt personaliseren zoals jij dat wilt.

Verrijk je doucheroutine met deze rechthoekige hoofddouche

Verwen jezelf met de HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm Chroom (CR). Met zijn perfecte afmetingen en strakke vormgeving zal deze hoofddouche een luxe uitstraling geven aan je douche-ervaring.

Dankzij de royale afmetingen ben je verzekerd van een gelijkmatige waterverdeling en een comfortabele douche-ervaring. Het rechthoekige ontwerp voegt een eigentijdse touch toe aan je badkamer, terwijl het toch tijdloos blijft. Verras jezelf en creëer je eigen oase van rust en ontspanning met deze hoogwaardige hoofddouche.