HotBath

HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Koper PVD M110BCP

Adviesprijs €1.825,00
€1.551,00 incl. BTW
Uw voordeel: €274,00
Artikelcode: M110BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Koper PVD M110BCP

Een levendige kraan met een verouderde look

De HotBath Mate Inbouw Hoofddouche in het vierkante formaat van 380 mm is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kraan met een unieke uitstraling. Met zijn Geborsteld Koper PVD afwerking heeft deze hoofddouche een levendige en doorleefde look die elke badkamer transformeert.

De Geborsteld Koper PVD afwerking is speciaal ontworpen om na verloop van tijd niet van kleur te veranderen. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD-coating behoudt deze hoofddouche zijn prachtige kleurtoon jaar na jaar. Of je nu een klassieke of een moderne badkamer hebt, de Geborsteld Koper PVD finish voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan elke ruimte.

Een krachtige en duurzame afwerking

De Geborsteld Koper PVD afwerking van de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook een hoge mate van duurzaamheid. Dankzij de speciale PVD-coating is deze hoofddouche bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring.

Als je op zoek bent naar een hoofddouche die zijn schoonheid behoudt, zelfs na intensief gebruik, is de Geborsteld Koper PVD afwerking de perfecte keuze. Je kunt erop vertrouwen dat deze kraan er jarenlang als nieuw uit blijft zien, waardoor je badkamer altijd een luxueuze uitstraling behoudt.

Creëer een sfeer van luxe en design

Als je wilt dat je badkamer een sfeer van luxe en design uitstraalt, dan is de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche met Geborsteld Koper PVD afwerking de ideale keuze. Deze hoofddouche voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en trekt gegarandeerd de aandacht van iedereen die je badkamer binnenstapt.

Dankzij de opvallende kleur en de unieke uitstraling van de Geborsteld Koper PVD afwerking, creëer je een unieke en stijlvolle omgeving waarin je je elke dag kunt ontspannen en genieten. Met de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche maak je van je badkamer een plek waar design en functionaliteit samenkomen.