HotBath

HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging Geborsteld Koper PVD CB472BCP

Adviesprijs €925,00
€786,00 incl. BTW
Uw voordeel: €139,00
Artikelcode: CB472BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging Geborsteld Koper PVD CB472BCP

Een unieke kleurtoon met een doorleefd uiterlijk

De HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging in de kleur Geborsteld Koper PVD (BCP) is een levendige kraan die je badkamer een exclusieve uitstraling geeft. Met zijn unieke kleurtoon en doorleefde uiterlijk is deze kraan een ware eyecatcher.

De PVD-coating zorgt ervoor dat de kraan een verouderde look heeft, waardoor het lijkt alsof hij al jarenlang in gebruik is. Deze authentieke uitstraling blijft behouden, zelfs na jarenlang gebruik. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD-coating, verandert de kleur van Geborsteld Koper PVD niet op natuurlijke wijze.

Een krachtige en duurzame finish

De Geborsteld Koper PVD finish is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer duurzaam. Dankzij de PVD-coating is deze kraan bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Je kunt dus jarenlang genieten van een kraan die er als nieuw blijft uitzien.

Deze krachtige finish maakt de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging ideaal voor elke ruimte waar sfeer, luxe en design belangrijk zijn. Of het nu gaat om een moderne badkamer, een luxe hotelkamer of een stijlvolle wellnessruimte - deze kraan voegt een vleugje elegantie toe aan elke omgeving.

Een verfijnde keuze voor stijlbewuste kopers

Als je op zoek bent naar een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt, dan is de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging in de kleur Geborsteld Koper PVD (BCP) de perfecte keuze.

Met zijn unieke kleurtoon, doorleefde uiterlijk en duurzame finish is deze kraan een verfijnde keuze voor stijlbewuste kopers. Haal vandaag nog de sfeer, luxe en design in huis die je altijd al hebt gewild met deze prachtige kraan.