HotBath

HotBath Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Geborsteld Messing PVD M147BBP

Adviesprijs €2.250,00
€1.875,00 incl. BTW
Uw voordeel: €375,00
Artikelcode: M147BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Geborsteld Messing PVD M147BBP

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Duurzaam en Aantrekkelijk: Geborsteld Messing PVD Finish

Ben je op zoek naar een duurzame en aantrekkelijke afwerking voor je hoofddouche? Kies dan voor de geborsteld messing PVD finish. Met deze matte uitstraling geeft deze afwerking je douche een luxe en stijlvolle uitstraling. Bovendien blijft de finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien, dankzij de duurzame coating. Dit materiaal is bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen, waardoor het de tand des tijds zonder problemen kan doorstaan. Laat je hoofddouche schitteren met de geborsteld messing PVD finish.

Een Tijdloze Schoonheid

Met de HotBath Gal Inbouw hoofddouche met geborsteld messing PVD finish voeg je niet alleen functionaliteit, maar ook een tijdloze schoonheid toe aan je badkamer. Het vierkante ontwerp van 420 x 420 mm geeft een moderne en strakke uitstraling. De geborsteld messing PVD finish zorgt voor een matte en elegante look die perfect past bij elke interieurstijl. Deze duurzame finish blijft jarenlang mooi, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over metaalcorrosie, oxidatie of krassen. Investeer in kwaliteit en stijl met de HotBath Gal Inbouw hoofddouche met geborsteld messing PVD finish.