HotBath

HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Koper PVD M111BCP

Adviesprijs €2.322,00
€1.935,00 incl. BTW
Uw voordeel: €387,00
Artikelcode: M111BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Koper PVD M111BCP

Geborsteld Koper PVD: Een levendige kraan met een verouderde look

De HotBath Mate Inbouw Hoofddouche in de kleur Geborsteld Koper PVD is een kraan met een uniek uiterlijk en een prachtige kleurtoon. Deze PVD-coating geeft de kraan een doorleefd en verouderd uiterlijk, dat ook na jaren van gebruik behouden blijft. In tegenstelling tot een kraan met geborsteld koper zonder PVD-coating, zal deze kraan niet van kleur veranderen door natuurlijke slijtage.

Met de Geborsteld Koper PVD finish ben je verzekerd van een kraan die bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Deze krachtige finish zorgt ervoor dat jouw kraan er altijd stijlvol en nieuw uitziet, waardoor het perfect is voor ruimtes waar luxe, sfeer en design belangrijk zijn.

Kies voor duurzaamheid en kwaliteit

Naast het prachtige uiterlijk en de duurzame finish, biedt de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche ook uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een formaat van 500 mm haal je een ruime hoofddouche in huis die zorgt voor een heerlijke douche-ervaring.

Deze inbouw hoofddouche is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Dankzij het vakmanschap van HotBath kun je genieten van een kraan die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam.

Creëer een luxueuze sfeer in jouw badkamer

Met de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche vierkant Geborsteld Koper PVD M111BCP geef je jouw badkamer een luxueuze uitstraling. Het vierkante design en de prachtige kleurtoon van het geborsteld koper zorgen voor een unieke en stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

Of je nu een moderne, industriële of klassieke stijl hebt, dit product past perfect bij jouw badkamer. Creëer een fijne en ontspannen sfeer waarin je optimaal kunt genieten van je dagelijkse douchesessies. Met de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche maak je van jouw badkamer een luxe oase van rust.