HotBath

HotBath Archie Hoofddouche Rond 300 mm Geborsteld Koper PVD AR199BCP

Adviesprijs €1.230,00
€1.046,00 incl. BTW
Uw voordeel: €184,00
Artikelcode: AR199BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Hoofddouche Rond 300 mm Geborsteld Koper PVD AR199BCP

Geborsteld Koper PVD: een levendige en verouderde look

De HotBath Archie Hoofddouche Rond 300 mm in Geborsteld Koper PVD (AR199BCP) biedt een prachtige kraan met een unieke uitstraling. De Geborsteld Koper PVD-coating zorgt voor een levendige en verouderde look die jarenlang behouden blijft. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD-coating, behoudt deze afwerking zijn unieke kleurtoon en wordt niet aangetast door natuurlijke verkleuring.

Geborsteld koper PVD is niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze, maar ook een duurzame en krachtige finish. Het is bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring, waardoor uw HotBath Archie Hoofddouche er altijd als nieuw uitziet. Of u nu een sfeervolle, luxe badkamer wilt creëren of een designstatement wilt maken, deze kraan is de ideale keuze.

De perfecte keuze voor een luxueuze en stijlvolle badkamer

Met de HotBath Archie Hoofddouche Rond 300 mm in Geborsteld Koper PVD (AR199BCP) haalt u een stukje luxe en stijl in uw badkamer. De verouderde look en warme kleurtoon van het geborsteld koper PVD voegen een gevoel van elegantie en klasse toe aan elke ruimte.

Niet alleen ziet deze hoofddouche er geweldig uit, maar dankzij de duurzame PVD-coating kunt u er ook op vertrouwen dat hij jarenlang meegaat zonder tekenen van slijtage te vertonen. Dit maakt het de perfecte keuze voor drukbezochte badkamers en ruimtes waar het draait om sfeer en design.

Ervaar de ultieme douchesensatie

Met de HotBath Archie Hoofddouche Rond 300 mm in Geborsteld Koper PVD (AR199BCP) geniet u van de ultieme douchesensatie. Deze hoofddouche heeft een diameter van 300 mm, waardoor u een breed en gelijkmatig waterdebiet ervaart.

Bovendien kunt u met de verstelbare sproeistand de perfecte waterdruk en straal instellen, zodat u kunt genieten van een gepersonaliseerde en ontspannende douche-ervaring. Laat de stress van de dag van u afglijden en verwen uzelf met de luxe en kwaliteit waar HotBath bekend om staat.