HotBath

HotBath Mate Inbouw hoofddouche vierkant 38x38cm met Waterpilaar Geborsteld Koper PVD M148BCP

Adviesprijs €1.895,00
€1.611,00 incl. BTW
Uw voordeel: €284,00
Artikelcode: M148BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Mate Inbouw hoofddouche - Verrijk je doucheruimte met stijl en duurzaamheid

Maak kennis met de HotBath Mate Inbouw hoofddouche vierkant. Deze elegante 38x38cm hoofddouche met waterpilaar tilt jouw douche-ervaring naar een hoger niveau. Met zijn unieke design en functionaliteit is dit product een perfecte keuze voor iedereen die van luxe en comfort houdt.

Een meesterwerk in Geborsteld Koper PVD

De kleur van deze hoofddouche is Geborsteld Koper (BCP) en het is een ware blikvanger in elke badkamer. Wat deze uitvoering echt bijzonder maakt, is de Geborsteld Koper PVD coating. Dit zorgt voor een levendige kraan met een doorleefd uiterlijk en een unieke kleurtoon. Dankzij de PVD-coating behoudt deze hoofddouche zijn verouderde look, zelfs na jaren gebruik. Hierdoor ben je verzekerd van een tijdloze uitstraling die lang meegaat.

Maar dat is niet alles. Geborsteld koper PVD is niet alleen mooi, het is ook ontzettend duurzaam. Deze krachtige finish is bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Hierdoor blijft je hoofddouche er als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik. Kies voor deze hoogwaardige afwerking als je op zoek bent naar een stijlvol en onderhoudsvriendelijk product.

De perfecte keuze voor een sfeervolle, luxe en designvolle badkamer

Wil je jouw badkamer transformeren tot een oase van rust en ontspanning? Dan is de HotBath Mate Inbouw hoofddouche met zijn Geborsteld Koper PVD afwerking de ideale keuze. Deze hoofddouche straalt niet alleen luxe uit, maar biedt ook ultieme comfort tijdens het douchen. Met zijn ruime formaat van 38x38cm wordt je hele lichaam omhuld door een verfrissende waterstraal.

Creëer een sfeervolle ambiance en voeg een vleugje luxe toe aan je badkamer. Kies voor de HotBath Mate Inbouw hoofddouche vierkant 38x38cm met Waterpilaar Geborsteld Koper PVD M148BCP en geniet elke dag van pure verwennerij onder de douche.