HotBath

HotBath Mate Inbouw hoofddouche vierkant 38x38cm met Waterpilaar Geborsteld Messing PVD M148BBP

Adviesprijs €1.825,00
€1.551,00 incl. BTW
Uw voordeel: €274,00
Artikelcode: M148BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Mate Inbouw Hoofddouche: Een Tijdloze Schoonheid

Op zoek naar een inbouw hoofddouche die niet alleen indruk maakt met zijn moderne vierkante ontwerp, maar ook de tand des tijds doorstaat? Maak dan kennis met de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche. Met een afmeting van 38x38cm en een elegante waterpilaar, biedt deze douchekop een ongeëvenaarde douche-ervaring in jouw badkamer.

Hoogwaardige Geborsteld Messing Afwerking

Dankzij de geborsteld messing PVD afwerking (BBP) van deze inbouw hoofddouche ben je verzekerd van een tijdloze schoonheid in je badkamer. Met zijn matte uitstraling en duurzame coating behoudt deze finish zijn oorspronkelijke glans, zelfs na jaren intensief gebruik. Bovendien is het geborsteld messing PVD materiaal bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen, waardoor het zijn perfecte look behoudt.

  • Elegante matte uitstraling
  • Tijdloze en duurzame finish
  • Bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen

Waarom kiezen voor geborsteld messing PVD?

Het kiezen voor de geborsteld messing PVD afwerking (BBP) is de slimme keuze voor iedereen die stijl, duurzaamheid en functionaliteit belangrijk vindt. Niet alleen ziet je inbouw hoofddouche er na jarenlang gebruik nog steeds uit als nieuw, maar het materiaal is bestand tegen invloeden van buitenaf. Met de HotBath Mate Inbouw Hoofddouche kies je voor een moderne, tijdloze en betrouwbare toevoeging aan je badkamerinterieur.