HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €2.915,00
€2.478,00 incl. BTW
Uw voordeel: €437,00
Artikelcode: IBS30AIX134
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A - RVS316 - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis

Wil je jouw douche-ervaring naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A. Deze prachtige doucheset is vervaardigd uit hoogwaardig RVS316, wat zorgt voor een duurzaam en stijlvol product. Met de ronde handdouche en de royale 30cm hoofddouche geniet je van de ultieme wellnesservaring bij jou thuis. Laat elke druppel water als een zachte regen op je neerdalen en laat alle stress van de dag van je afglijden. Met de 30cm plafondbuis zorg je ervoor dat de douchekop op de perfecte hoogte is afgesteld. Geniet van luxueus douchen in je eigen badkamer.

Duurzaam RVS316 voor langdurige kwaliteit en stijl

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A is gemaakt van RVS316, een hoogwaardig materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en bestendigheid tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. In tegenstelling tot de andere kranen van Hotbath, is de Archie-serie volledig vervaardigd uit RVS316. Dit maakt het een uiterst betrouwbare keuze die jarenlang meegaat. Daarnaast heeft de bedieningsknop een unieke Vinyl Touch afwerking, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De geborstelde afwerking geeft deze kraan een stijlvolle en moderne look, waardoor het een ware eyecatcher in elke badkamer is.

Inbouwdoucheset met alles wat je nodig hebt

  • Ronde handdouche: De ronde handdouche van de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A zorgt voor een verfrissende en ontspannende douche-ervaring. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt de handdouche comfortabel in de hand en kun je eenvoudig de waterstraal aanpassen naar jouw behoeften.
  • 30cm Hoofddouche: Met de royale 30cm hoofddouche creëer je een regenachtige douche-ervaring. Laat het water als zachte druppels over je hele lichaam stromen en geniet van ultieme ontspanning. De hoofddouche is eenvoudig aan te passen voor de perfecte hoogte en hoek.
  • 30cm Plafondbuis: De 30cm plafondbuis zorgt ervoor dat de douchekop op de ideale hoogte is afgesteld. Hierdoor kun je genieten van een comfortabele en ergonomische douche-ervaring. De plafondbuis heeft een moderne uitstraling die perfect past bij de rest van de doucheset.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS30A haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. Maak van jouw badkamer een oase van rust en luxe met deze prachtige doucheset. Bestel nu en ervaar de ultieme douche-ervaring!