HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm

Adviesprijs €4.466,40
€3.722,00 incl. BTW
Uw voordeel: €744,40
Artikelcode: IBS33BBP1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm

De elegantie van geborsteld messing (BBP)

Ben je gecharmeerd van de prachtige matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft geen afscheid te nemen van deze verfijnde look als je kiest voor de Hotbath Archie Regendoucheset met de geborsteld messing PVD-afwerking (BBP). Deze speciale coating zorgt ervoor dat de kraan er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. De duurzaamheid van dit materiaal is opmerkelijk, met weerstand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Kortom, een tijdloze afwerking die zijn schoonheid behoudt in elke badkamer.

Compleet inbouwdouchesysteem

Wil je genieten van een luxueuze en verzorgende douche-ervaring? De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is een uitstekende keuze. Deze inbouwdoucheset wordt compleet geleverd met alle benodigde onderdelen om een naadloze en stijlvolle douche-installatie te realiseren.

  • Ronde handdouche: Voel de ontspannende waterstralen van de ronde handdouche die moeiteloos over je lichaam glijden. Deze handdouche biedt flexibiliteit en comfort, waardoor je optimaal kunt genieten van je douche-ervaring.
  • 20cm Hoofddouche: Laat jezelf onderdompelen in een heerlijke regen van water met de royale 20cm hoofddouche. De brede sproeikop zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over je hele lichaam, wat resulteert in een verfrissende en revitaliserende douche-ervaring.
  • Wandarm: De wandarm biedt een stevige bevestiging voor zowel de handdouche als de hoofddouche. Hierdoor kan je de douchekoppen op de gewenste hoogte en hoek plaatsen voor een optimale douche-ervaring.

Met deze Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je een hoogwaardig inbouwdouchesysteem in huis dat zorgt voor een luxueuze en verfrissende douche-ervaring. Ontspan in stijl en geniet van de duurzaamheid en elegantie van de geborsteld messing PVD-afwerking (BBP).