HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Verouderd Messing CBA25AB

Adviesprijs €555,00
€472,00 incl. BTW
Uw voordeel: €83,00
Artikelcode: CBA25AB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Verouderd Messing CBA25AB

Een Klasse Apart: Verouderd Messing (AB)

Ervaar de unieke uitstraling van het HotBath Cobber Handdoekrek in de kleur Verouderd Messing (AB). Deze kleur is een klasse apart en geeft uw badkamer een tijdloze charme. Het verouderde messing heeft een natuurlijke verweerde look, die alleen maar mooier wordt met de tijd en gebruik. Het voegt een vleugje allure toe aan elke badkamer en trekt onmiddellijk de aandacht van uw gasten.

Een Verbluffende Uitstraling

De verouderde afwerking van dit handdoekrek geeft het een verbluffende uitstraling. Het unieke patina, dat onomkeerbaar is, is met zorg industrieel aangebracht. Het resultaat is een elegant en tijdloos design dat in elke badkamer past.

Let op: De veroudering van het messing is een natuurlijk proces en kan niet worden verwijderd. Het patina wordt juist mooier met de tijd en gebruik, waardoor uw handdoekrek een duurzaam en stijlvol element in uw badkamer wordt.

Een Duurzame Investering

Het HotBath Cobber Handdoekrek in Verouderd Messing (AB) is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een duurzame investering. Het materiaal is bestand tegen water, lucht, verzorgingsproducten en aanrakingen, waardoor het jarenlang meegaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over roestvorming of slijtage, want dit handdoekrek behoudt zijn prachtige uitstraling, hoe intensief u het ook gebruikt.

  • Tijdloze charme met een verouderde look
  • Onomkeerbaar verouderd patina, met zorg industrieel aangebracht
  • Bestand tegen water, lucht, verzorgingsproducten en aanrakingen

Maak uw badkamer compleet met het HotBath Cobber Handdoekrek in Verouderd Messing. Zet de toon voor stijl en elegantie met dit unieke en duurzame product. Creëer een badkamer waar u trots op kunt zijn en geniet van het prachtige design en de tijdloze allure van dit handdoekrek.