Best-Design Baron nisdeur 100x200cm 8mm veiligheidsglas aluminium zwart

Adviesprijs €605,00
€500,00 incl. BTW
Uw voordeel: €105,00
Artikelcode: 4011500
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de Best-Design Baron nisdeur voor een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer

De Best-Design Baron nisdeur is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een moderne en elegante toevoeging aan de badkamer. Met zijn fraaie zwarte afwerking en design voegt deze deur een vleugje luxe toe aan elke ruimte. De deur draait naar buiten en is omkeerbaar te monteren, waardoor je flexibiliteit hebt in het plaatsen ervan. Met een breedte tussen 98 en 100 cm en een hoogte van 200 cm past deze nisdeur perfect in de meeste standaard douchecabines.

Geniet van het gemak van schoonmaak met Nano coating en veiligheidsglas

Dankzij de Nano coating op het glas van de Best-Design Baron nisdeur hechten vuil- en zeepresten zich minder snel aan het oppervlak. Dit maakt het schoonmaken van de deur een fluitje van een cent en zorgt ervoor dat jouw badkamer er altijd stralend uitziet. Bovendien is het glas van de deur gemaakt van 8 mm veiligheidsglas, wat zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. Zo kun je met een gerust hart genieten van een ontspannende douche-ervaring.

Upgrade jouw badkamer met de Best-Design Baron nisdeur

Met de Best-Design Baron nisdeur geef je jouw badkamer in een handomdraai een luxe uitstraling. De zwarte afwerking en strakke design maken van deze deur een ware eyecatcher in elke badkamer. Bovendien is de deur eenvoudig te monteren en te onderhouden, waardoor je zonder gedoe kunt genieten van een stijlvolle en functionele nisdeur. Kies voor kwaliteit en stijl met de Best-Design Baron nisdeur en creëer de badkamer van jouw dromen.