Best-Design Brenner 120x60cm 750watt aluminium Mat wit

Adviesprijs €800,00
€661,00 incl. BTW
Uw voordeel: €139,00
Artikelcode: 4016080
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Warm en stijlvol: Best-Design Brenner elektrische radiator

Met de Best-Design Brenner elektrische radiator breng je niet alleen warmte, maar ook stijl in huis. De radiator heeft een afmeting van 120x60cm en een vermogen van 750 watt, perfect voor het verwarmen van elke kamer in jouw huis. De aluminium behuizing met mat witte afwerking zorgt voor een strak en modern design dat naadloos past in elk interieur.

Efficiënte verwarming voor elk seizoen

De Best-Design Brenner elektrische radiator is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een efficiënte verwarmingsoplossing voor elk seizoen. Met zijn 750 watt vermogen kan de radiator snel en gelijkmatig warmte afgeven, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur in huis. Daarnaast is de radiator eenvoudig te bedienen en te installeren, waardoor je direct kunt genieten van de warmte die hij biedt.

Gebruiksvriendelijk en energiezuinig

Dankzij het energiezuinige ontwerp van de Best-Design Brenner elektrische radiator kun je genieten van warmte zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen. De radiator is voorzien van een thermostaat waarmee je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen, zodat je altijd de ideale warmte in huis hebt. Daarnaast is de radiator onderhoudsvrij en duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.