Best-Design Dalis-1000 inloopdouche 100x200cm 8mm veiligheidsglas NANO RVS

Adviesprijs €481,00
€398,00 incl. BTW
Uw voordeel: €83,00
Artikelcode: 4015270
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Upgrade je badkamer met de Best-Design Dalis-1000 inloopdouche

Minimalistisch Design, maximale impact

De Best-Design Dalis-1000 inloopdouche is een uitstekende keuze voor elke badkamer. Het minimalistische Design met geborsteld RVS profiel en helder veiligheidsglas zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Deze inloopdouche past perfect bij verschillende badkamerstijlen en voegt een vleugje luxe toe aan jouw doucheruimte. Daarnaast is deze inloopdouche verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er altijd een perfecte match is voor jouw badkamer.

Veiligheidsglas voor gemoedsrust

De Best-Design Dalis-1000 inloopdouche is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas, waardoor het extreem Bestand is tegen impact. Mocht het glas onverhoopt breken, dan valt het uiteen in kleine, onscherpe stukjes om letsel te voorkomen. Met deze inloopdouche hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid in je badkamer.

  • Veiligheidsglas van 8mm dik
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Minimalistisch Design voor een moderne uitstraling

Gemakkelijk te onderhouden voor extra gemak

Dankzij de speciale anti-kalkbehandeling is de Best-Design Dalis-1000 inloopdouche eenvoudig te onderhouden. Vuil en kalk hechten zich minder snel aan het glas, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Het gladde oppervlak van de profielen vereist slechts een vochtige doek om ze weer glanzend schoon te krijgen. Geniet van een kristalheldere doucheruimte zonder gedoe.