Best-Design Dalis-600 inloopdouche 60x200cm 8mm veiligheidsglas NANO Gunmetal

Adviesprijs €460,00
€380,00 incl. BTW
Uw voordeel: €80,00
Artikelcode: 4014990
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Minimalistisch Design voor een strakke badkamer

De Best-Design Dalis-600 inloopdouche van 60x200cm met 8mm veiligheidsglas NANO Gunmetal is de perfecte keuze voor een moderne en strakke badkamer. Door het minimalistische design past deze inloopdouche perfect bij elk interieur. Bovendien zorgt het ontbreken van een drempel ervoor dat struikelen tot het verleden behoort. Maak jouw badkamer compleet met deze elegante douchewand.

Helder glas voor een ruimtelijk effect

De douchewand is gemaakt van helder glas en heeft een gunmetal profiel. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijk effect in de badkamer en laat de ruimte groter lijken. Gunmetal is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch doordat vingerafdrukken en watermerken minder zichtbaar zijn. Kies voor een strakke uitstraling met de Best-Design Dalis inloopdouche.

Veiligheidsglas voor extra bescherming

Veiligheid staat voorop met de 8mm dikke veiligheidsglas NANO van de Best-Design Dalis inloopdouche. Dit glas is bestand tegen een stootje en breekt in kleine afgeronde stukjes bij schade, waardoor het risico op verwondingen aanzienlijk verkleind wordt. Daarnaast is de douchewand voorzien van een anti-kalkbehandeling voor eenvoudig onderhoud en schoonmaakgemak. Kies voor veiligheid en gemak met deze hoogwaardige inloopdouche.