Best-Design Dalis-900 inloopdouche 90x200cm 8mm veiligheidsglas NANO mat goud

Adviesprijs €474,00
€392,00 incl. BTW
Uw voordeel: €82,00
Artikelcode: 4014940
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Strak Design:

De Best-Design Dalis inloopdouche is gemaakt van helder glas en heeft een mat goud profiel. Het heldere glas geeft de badkamer een open uitstraling, waardoor de ruimte groter lijkt. Door het gouden profiel past deze inloopdouche perfect in een luxe of chique badkamer. De Best-Design Dalis inloopdouche is ook beschikbaar in andere afmetingen en met profielen in andere kleuren.

Veiligheidsglas:

Deze Best-Design Dalis inloopdouche is gemaakt van veiligheidsglas. Het glas is 8mm dik, waardoor het goed bestand is tegen een stootje. Mocht het glas toch breken dan verwond je jezelf minder snel dan bij normaal glas. Dit komt doordat het glas dan breekt in vele kleine afgeronde stukjes in plaats van in grote scherven. Dankzij het veiligheidsglas is de douchewand dus een stuk veiliger.

Gemakkelijk te onderhouden:

Verder is de Best-Design Dalis inloopdouche voorzien van een speciale anti-kalkbehandeling. Hierdoor zal vuil en kalk zich minder snel aan het glas hechten waardoor het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt. Ook het gladde oppervlak van de profielen is eenvoudig schoon te maken, een vochtige doek erover heen halen is vaak al genoeg om de randen schoon te krijgen.