Best-Design elektrische vloerverwarming 5m2 1mat digitaal

Adviesprijs €860,00
€711,00 incl. BTW
Uw voordeel: €149,00
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Warmte en comfort in huis

Met de Best-Design elektrische vloerverwarming 5m2 1mat digitaal geniet je van heerlijke warmte en comfort in huis. Deze elektrische vloerverwarming is perfect geschikt voor een oppervlakte van 5m2, waardoor je in iedere kamer van je woning kunt genieten van een aangename temperatuur.

Geavanceerd en efficiënt systeem

Het PFM mattensysteem met een vermogen van 150w/m2 zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte. De vloerverwarming wordt geleverd met een digitale thermostaat, waarmee je eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Met een wattage van 0.83 kwh en een amp van 3.6A is dit systeem niet alleen efficiënt, maar ook kostenbesparend.

Profiteer van de laagste prijs garantie

Bij Badkamervoorjou profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. We bieden niet alleen een scherpe prijs, maar ook een uitstekende service. Mocht je elders hetzelfde product tegen een lagere prijs vinden, laat het ons dan weten en wij passen onze prijs aan. Zo weet je zeker dat je de Best-Design elektrische vloerverwarming 5m2 1mat digitaal voor de beste prijs in huis haalt!