Best-Design For You inloopdouche 120x200cm veiligheidsglas mat zwarte lijst rondom met anti kalk

Adviesprijs €461,00
€381,00 incl. BTW
Uw voordeel: €80,00
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Overtuigende productbeschrijving: Best-Design For You inloopdouche 120x200cm veiligheidsglas mat zwarte lijst rondom met anti kalk

Innovatief ontwerp voor een luxe uitstraling

De Best-Design For You inloopdouche is ontworpen met een mat zwarte lijst rondom en anti-kalk coating voor een strakke en moderne uitstraling in jouw badkamer. Het veiligheidsglas van 8 mm dik zorgt voor een stevige en duurzame constructie, terwijl de geprinte zwarte lijnen op het glas zorgen voor een elegante touch.

Praktisch en gemakkelijk te onderhouden

  • De inloopdouche is voorzien van Easy Clean glas, waardoor kalkaanslag eenvoudig te verwijderen is en het glas langer mooi blijft.
  • Met de mat zwarte stabilisatiestang, die zowel links als rechts te monteren is, wordt de stabiliteit van de douche gegarandeerd en kun je veilig genieten van een ontspannende douche-ervaring.

Garantie en veelzijdige installatiemogelijkheden

De Best-Design inloopdouche wordt geleverd met 2 jaar garantie voor extra gemoedsrust. Dankzij de wand stabilisatiestang die maximaal 1085 mm inkortbaar is, kun je de inloopdouche eenvoudig aanpassen aan jouw specifieke ruimte en wensen. Creëer een luxueuze en praktische douche-ervaring met deze stijlvolle inloopdouche van Best-Design.