Best-Design Halifax spiegelkast 100x60cm met opbouwverlichting MDF grijs eiken

Adviesprijs €593,00
€490,00 incl. BTW
Uw voordeel: €103,00
Artikelcode: 4014730
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Functioneel en Stijlvol

De Best-Design Halifax spiegelkast is de perfecte toevoeging aan uw badkamer. Met zijn afmetingen van 100x60cm biedt deze spiegelkast voldoende opbergruimte voor al uw toiletartikelen. De opbouwverlichting zorgt voor een heldere en sfeervolle verlichting tijdens het klaarmaken voor de dag. Het moderne design van MDF in grijs eiken past perfect bij elke badkamerstijl.

Praktisch en Efficiënt

De Best-Design Halifax spiegelkast is niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. Dankzij de handige opbergruimte achter de spiegeldeuren kunt u al uw persoonlijke spullen netjes opbergen en uw badkamer opgeruimd houden. De opbouwverlichting zorgt ervoor dat u nooit meer tekort schiet aan goed licht tijdens het verzorgen.

Hoogwaardige Kwaliteit

De Best-Design Halifax spiegelkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zorgvuldig ontworpen om lang mee te gaan. Het MDF in grijs eiken is van uitstekende kwaliteit en geeft een luxe uitstraling aan uw badkamer. Met deze spiegelkast haalt u niet alleen een praktisch, maar ook duurzaam product in huis.