Brauer

Brauer Copper Edition Fonteinkraan inbouw - uitloop 14cm - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €188,00
€156,00 incl. BTW
Uw voordeel: €32,00
Artikelcode: 5-GK-082
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition Fonteinkraan inbouw - uitloop 14cm - PVD - geborsteld koper

Met de Brauer Copper Edition inbouw fonteinkraan haal je een stijlvol en functioneel product in huis. Deze fonteinkraan is perfect voor een inbouwtoepassing en heeft een uitloop van 14cm. Het geborsteld koperen design geeft jouw badkamer een luxueuze uitstraling.

Stijlvol design met koperen afwerking

De koperen afwerking van deze fonteinkraan geeft een warme en elegante uitstraling aan jouw badkamerinterieur. Het geborstelde koper zorgt voor een matte en subtiele look, waardoor de kraan een eyecatcher wordt in de ruimte.

Inbouwfonteinkraan voor een strak resultaat

Dankzij de inbouwconstructie wordt het functionele deel van de kraan in de wand weggewerkt. Dit zorgt voor een strak en minimalistisch resultaat. De uitloop van 14cm biedt voldoende ruimte en comfort bij het gebruik van de fonteinkraan.

PVD-coating voor duurzaamheid en kleurvastheid

Deze fonteinkraan is voorzien van een PVD-coating, wat staat voor Physical Vapor Deposition. Deze coating zorgt voor een hoge duurzaamheid en kleurvastheid van het geborsteld koper. Zo blijft de kraan er langdurig mooi uitzien.

Specificaties:

  • Kleur: Geborsteld koper
  • Uitloop: 14cm
  • PVD-coating voor duurzaamheid en kleurvastheid

Met de Brauer Copper Edition inbouw fonteinkraan geniet je niet alleen van een prachtig design, maar ook van hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. Maak jouw badkamer compleet met deze elegante fonteinkraan.