HotBath

HotBath Chap Badrandcombinatie Geborsteld nikkel C065GN

Adviesprijs €2.430,00
€2.025,00 incl. BTW
Uw voordeel: €405,00
Artikelcode: C065GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Chap Badrandcombinatie Geborsteld nikkel C065GN

Uitmuntend vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Met als doel om aan de exacte vraag van de markt te voldoen, ontwikkelt HotBath zelf een kwalitatief hoogwaardig programma. Om de beste kwaliteit te garanderen, wordt de productie van HotBath uitgevoerd in Italië, waar de meest gespecialiseerde professionals te vinden zijn. De fabrikanten die deel uitmaken van het HotBath netwerk zijn gerenommeerde experts op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat hun producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Daarom biedt HotBath een garantie van 5 jaar op al hun producten, met uitzondering van elektronische onderdelen. Voor elektronische onderdelen geldt een garantietermijn van 2 jaar. HotBath producten zijn exclusief verkrijgbaar bij gespecialiseerde sanitairwinkels in Nederland en België.

Luxe uitstraling met geborsteld nikkel

Deze badrandcombinatie heeft een prachtige afwerking van geborsteld nikkel (GN). Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. Elke kraan met geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht en straalt daardoor ambachtelijk vakmanschap uit.

Deze finish past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde interieurs. Met geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling. Deze kraan past zich moeiteloos aan elke omgeving aan en voegt een vleugje klasse toe aan je badkamer.

Kenmerken:

  • Geborsteld nikkel afwerking voor een warme gloed
  • Ambachtelijke uitstraling door handmatige afwerking
  • Geschikt voor zowel minimalistische als gedetailleerde interieurs

Met de HotBath Chap Badrandcombinatie Geborsteld nikkel voeg je niet alleen een prachtig ontworpen kraan toe aan je badkamer, maar ook een stukje vakmanschap en klasse.