HotBath

HotBath Chap Inbouw Douchethermostaat Geborsteld nikkel C052GN

Adviesprijs €875,00
€744,00 incl. BTW
Uw voordeel: €131,00
Artikelcode: C052GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Chap Inbouw Douchethermostaat Geborsteld nikkel C052GN

Kwalitatief Hoogwaardig Sanitair van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent die gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardig sanitair. Ons doel is om een uitgebreid assortiment te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van de markt. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, vindt de productie van HotBath plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn.

Onze selectie van fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en ontwikkeling van douchesystemen is van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij producten aanbieden die duurzamer, energiebesparender en kostenefficiënter zijn in dagelijks gebruik. Bovendien hebben al onze producten een garantie van 5 jaar, met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantie van 2 jaar geldt.

HotBath producten zijn exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België, zodat wij persoonlijke service en expertise kunnen bieden aan al onze klanten.

Geborsteld Nikkel: Een Luxe en Veelzijdige Afwerking

De HotBath Chap Inbouw Douchethermostaat is verkrijgbaar in de prachtige kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking is vergelijkbaar met roestvrijstaal en straalt een subtiele, warme gloed uit. Het geborstelde effect wordt ambachtelijk met de hand aangebracht, waardoor de kraan een unieke uitstraling krijgt.

Geborsteld nikkel past perfect in zowel minimalistische omgevingen als ruimtes met rijke details. Het is een veelzijdige afwerking die zich als een kameleon aanpast aan elke omgeving. Met deze keuze ben je verzekerd van een kraan met een luxueuze uitstraling die een prachtige toevoeging zal zijn aan elke badkamer.

Belangrijkste Kenmerken van de HotBath Chap Inbouw Douchethermostaat:

  • Luxe inbouw douchethermostaat
  • Geborsteld Nikkel (GN) afwerking voor een warme uitstraling
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
  • Energiebesparend ontwerp
  • Geschikt voor zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers
  • 5 jaar garantie op alle onderdelen (2 jaar garantie op elektronische onderdelen)

Met de HotBath Chap Inbouw Douchethermostaat in Geborsteld Nikkel voeg je niet alleen een functioneel element toe aan je badkamer, maar creëer je ook een luxueuze sfeer die past bij jouw persoonlijke stijl.