HotBath

HotBath Chap Inbouw Thermostaat Chroom C007EXTCR

Adviesprijs €274,80
€229,00 incl. BTW
Uw voordeel: €45,80
Artikelcode: C007EXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Chap Inbouw Thermostaat Chroom C007EXTCR

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse makelij

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Onze doelstelling is om zelf een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de exacte vraag van de markt. Om deze reden vinden de productieactiviteiten van HotBath volledig plaats in Italië.

Waarom Italië? Simpelweg omdat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath-netwerk behoren tot de allerbeste en meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Daarnaast bieden wij een garantie van 5 jaar op al onze producten (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt), zoals vastgelegd in onze garantievoorwaarden.

Om te genieten van de kwaliteit van HotBath, zijn onze producten uitsluitend verkrijgbaar via geselecteerde sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

Een elegante toevoeging aan uw interieur

De HotBath Chap Inbouw Thermostaat in de kleur Chroom (CR) voegt een elegante en verfijnde uitstraling toe aan uw keuken, badkamer of toilet. De sublieme glans van de chroomafwerking zorgt voor een opvallend en levendig accent.

De tijdloze uitstraling van chroom maakt het een uitstekende keuze voor vrijwel elke interieurstijl. Het materiaal laat zich eenvoudig combineren met andere materialen en creëert spannende contrasten.

Daarnaast staat chroom bekend om zijn duurzaamheid. Zelfs na verloop van tijd behoudt de chroomafwerking zijn bijzondere uiterlijk, wat garandeert dat uw HotBath Chap Inbouw Thermostaat er altijd prachtig uit zal zien.

Kenmerken:

  • Duurzame en energiebesparende producten
  • Kwalitatief hoogwaardig sanitair
  • Volledig geproduceerd in Italië
  • Garantie van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen)
  • Verkrijgbaar bij geselecteerde sanitairspeciaalzaken in Nederland en België