HotBath

HotBath Chap Inbouw Thermostaat Geborsteld nikkel C007EXTGN

Adviesprijs €562,80
€469,00 incl. BTW
Uw voordeel: €93,80
Artikelcode: C007EXTGN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Chap Inbouw Thermostaat Geborsteld nikkel C007EXTGN

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse producent

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het doel van HotBath is om een programma te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de markt en dat extern wordt geproduceerd. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, wordt het sanitair van HotBath volledig in Italië geproduceerd. Daar zijn 's werelds beste specialisten te vinden op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft innovatieve systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de producten duurzamer, energiezuiniger en kostenefficiënter zijn in het dagelijks gebruik. De producten worden geleverd met een garantieperiode van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden van HotBath, met uitzondering van de elektronische onderdelen waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt.

Alle HotBath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via gespecialiseerde sanitairwinkels in Nederland en België. Kies voor de betrouwbare kwaliteit en vakmanschap van HotBath om je badkamer een upgrade te geven.

De luxueuze uitstraling van Geborsteld Nikkel

De kleur van dit product is Geborsteld Nikkel (GN). Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling krijgt. Deze finish past goed bij zowel minimalistische omgevingen als ruimtes met rijke details.

Kies voor geborsteld nikkel als je op zoek bent naar een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling. Deze kraan past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan, waardoor hij in elke badkamer prachtig tot zijn recht komt.

Kenmerken van HotBath Chap Inbouw Thermostaat Geborsteld nikkel C007EXTGN

  • Kleur: Geborsteld Nikkel
  • Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse producent
  • Geborstelde afwerking voor een ambachtelijke uitstraling
  • Duurzaam, energiebesparend en kostenefficiënt
  • Garantieperiode van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen)

Upgrade je badkamer met de HotBath Chap Inbouw Thermostaat in Geborsteld Nikkel. Deze kraan combineert hoogwaardige kwaliteit, een luxueuze uitstraling en innovatieve functies. Bestel vandaag nog bij een gespecialiseerde sanitairwinkel en geniet van een badkamer die perfect bij je stijl past.