HotBath

HotBath Chap Inbouw Thermostaat Geborsteld nikkel C009EXTGN

Adviesprijs €534,00
€445,00 incl. BTW
Uw voordeel: €89,00
Artikelcode: C009EXTGN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Chap Inbouw Thermostaat Geborsteld nikkel C009EXTGN

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse producent

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair dat voldoet aan de exacte vraag van de markt. Het bedrijf streeft ernaar om een kwalitatief programma te ontwikkelen en werkt hiervoor samen met de beste specialisten ter wereld. Alle productie vindt plaats in Italië, waar gerenommeerde fabrikanten zorgen voor de fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen. Door deze combinatie van vakmanschap en expertise kan HotBath producten aanbieden die duurzaam, energiebesparend en voordelig zijn in dagelijks gebruik.

Luxe uitstraling met geborsteld nikkel

De HotBath Chap Inbouw Thermostaat in de kleur geborsteld nikkel (GN) geeft jouw badkamer een luxe uitstraling. Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. De ambachtelijke afwerking geeft de kraan een unieke uitstraling. Of je badkamer nu minimalistisch is of juist vol met rijke details, deze kraan past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Met de keuze voor de HotBath Chap Inbouw Thermostaat in geborsteld nikkel haal je een veelzijdige en luxueuze kraan in huis.

Garantie en verkrijgbaarheid

Alle HotBath producten hebben een garantieperiode van 5 jaar, volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Houd er rekening mee dat voor elektronische onderdelen een garantietermijn van 2 jaar geldt. Om ervoor te zorgen dat je van de hoogste kwaliteit kunt genieten, zijn HotBath producten uitsluitend verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België.