HotBath

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw douchethermostaat met 2 stopkranen horizontaal/verticaal Mat zwart CW7067EXTBL

Adviesprijs €498,00
€415,00 incl. BTW
Uw voordeel: €83,00
Artikelcode: CW7067EXTBL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw douchethermostaat met 2 stopkranen horizontaal/verticaal Mat zwart CW7067EXTBL

Dit HotBath Cobber @Work afbouwdeel zorgt voor een robuuste uitstraling in je badkamer

Met het HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor de inbouwdouche thermostaat haal je een ware blikvanger in huis. Deze industriële draaigrepen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden en zijn dankzij de robuuste grepen ook met natte handen zeer eenvoudig in gebruik. Met dit afbouwdeel kun je jouw badkamer op een unieke manier inrichten, want het is verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende kleurafwerkingen: Chroom, Geborsteld nikkel, Geborsteld Messing PVD en mat zwart. Zo kun je de stijl helemaal aanpassen aan je eigen smaak.

PVD coating voor duurzaamheid en langdurig behoud van de originele kleur

Dit product is voorzien van een duurzame PVD coating. PVD staat voor Physical Vapor Deposition en zorgt ervoor dat het oppervlak krasbestendig is en niet zal gaan roesten. Hierdoor blijft de finish zelfs na jaren intensief gebruik zijn originele kleur behouden. De beschikbare kleuren met PVD zijn: gepolijst Messing (perfecte glans met een touch of gold), geborsteld Messing (matte uitstraling) en geborsteld Koper (unieke kleurtoon met doorleefd uiterlijk). Met deze PVD coating ben je verzekerd van een hoogwaardige en langdurige afwerking van het product.

HotBath Cobber @work: industrieel design en eigenzinnigheid in je badkamer

Met Cobber @work haal je een stoere blikvanger in huis die perfect past in een industriële of minimalistische omgeving. Het unieke tandwiel als handvat zorgt voor een opvallende en unieke beleving bij iedere aanraking. Geïnspireerd door beweging en kracht, brengt het tandwiel het water in beweging. Of je nu het water wilt regelen, afsluiten of omstellen, met het Cobber @work afbouwdeel kun je eenvoudig draaien aan het tandwiel en genieten van een bijzondere ervaring. Deze robuuste kraan geeft je badkamer niet alleen een industriële uitstraling, maar is ook nog eens een genot om te gebruiken.

Over het merk HotBath: HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De producten van HotBath worden geproduceerd in Italië door de beste specialisten op dit gebied. Dankzij een unieke innovatie zijn de HotBath-producten eenvoudig te plaatsen, wat resulteert in het predicaat Plumber Friendly. Met 'Flühs inside' powered by Flühs, garandeert HotBath de hoogste kwaliteit en een langdurige soepele bediening. Alle producten hebben een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) en zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

Kleur: Mat Zwart (BL)

Mat zwart is stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish geeft een chique uitstraling aan je badkamer of keuken en past perfect bij zowel minimalistische ruimtes als trendy designs. Mat zwarte kranen zetten de toon en geven een boost aan je interieur, alsof je in een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant bent. Met mat zwart kun je echt een statement maken en je interieur naar een hoger niveau tillen.