HotBath

HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 18 cm Mat zwart CW005TEXT18BL

Adviesprijs €522,00
€435,00 incl. BTW
Uw voordeel: €87,00
Artikelcode: CW005TEXT18BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 18 cm Mat zwart CW005TEXT18BL

Een praktische 3-gats kraan met inbouwbrug en een 18 cm uitloop

Het HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor de inbouwwastafelkraan is een praktische 3-gats kraan met inbouwbrug en een uitloop van 18 centimeter. Met dit afbouwdeel voeg je een ware blikvanger toe aan je badkamer. Door de robuuste grepen is de kraan eenvoudig te bedienen, zelfs met natte handen. Deze speciale uitvoering van Cobber is verkrijgbaar in vier verschillende kleurafwerkingen: Chroom, Geborsteld nikkel, Geborsteld Messing PVD en Mat zwart. Zo kun je jouw badkamer naar eigen wens inrichten. Houd er rekening mee dat het bijbehorende inbouwdeel apart moet worden besteld om de inbouwkraan compleet te maken.

Flühs inside; langdurige soepele bediening

'Flühs inside', aangedreven door Flühs, een term in het HotBath programma die kwaliteit waarborgt en continueert. De unieke, gepatenteerde productie van Flühs binnenwerken, cartridges en omstellingen bestaan uit een volledig messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) vervaardigd uit aluminiumoxide. Deze combinatie zorgt voor een opvallend perfecte soepelheid bij zowel het sluiten, regelen als omstellen van de waterstroom.

Plumber friendly – eenvoudig te plaatsen

De HotBath-producten zijn dankzij een unieke innovatie eenvoudig te plaatsen, waardoor dit product het predicaat "Plumber Friendly" krijgt! Dit betekent dat je geen professionele installateur hoeft in te schakelen en zelf de kraan kunt installeren. Bespaar tijd en geld met deze gebruiksvriendelijke kraan.

Cobber @work, Industrieel op zijn best

Neem het heft in eigen hand met Cobber @work. Deze stoere blikvanger zorgt thuis voor een robuuste uitstraling. Met een tandwiel als handvat wordt iedere aanraking met de kraan een unieke beleving. Cobber @work komt tot zijn recht in een industriële of minimalistische omgeving. Breng het water eenvoudig in beweging door aan het tandwiel te draaien. Het geeft een bijzondere beleving die nooit verveelt en er ook nog eens prachtig uitziet.

Over het merk HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Ze streven ernaar om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van de markt. Alle HotBath-producten worden geproduceerd in Italië omwille van de expertise van de beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en ontwikkeling van douchesystemen. HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de producten duurzamer, energiezuiniger en kostenefficiënter zijn in het dagelijks gebruik. Daarom bieden ze een garantieperiode van 5 jaar op hun producten, met uitzondering van elektronische onderdelen die een garantieperiode van 2 jaar hebben. Bij HotBath draait alles om kwaliteit, functionaliteit en design.

Mat Zwart - Stijlvol, luxe en trendy

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart kun je een statement maken en een boost geven aan je interieur, waardoor het een echte eyecatcher wordt.