HotBath

HotBath Cobber @work wastafelmengkraan 3 gats met draaibare uitloop Mat zwart CW033BL

Adviesprijs €645,00
€548,00 incl. BTW
Uw voordeel: €97,00
Artikelcode: CW033BL
Op voorraad
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work wastafelmengkraan 3 gats met draaibare uitloop Mat zwart CW033BL

Industriële blikvanger voor de badkamer

De HotBath Cobber @work wastafelmengkraan is een praktische 3-gats kraan met twee industriële draaigrepen en een draaibare uitloop van 26,1 centimeter hoog. Deze kraan is niet alleen functioneel, maar ook een ware blikvanger in de badkamer. De robuuste grepen zorgen ervoor dat de kraan zelfs met natte handen eenvoudig te bedienen is. Kies uit vier verschillende kleurafwerkingen: Chroom, Geborsteld nikkel, Geborsteld Messing PVD en mat zwart. Zo kun je de badkamer naar eigen wens inrichten.

Langdurige soepele bediening met 'Flühs inside'

De HotBath Cobber @work wastafelmengkraan is voorzien van 'Flühs inside' powered by Flühs. Deze unieke technologie waarborgt en continueert kwaliteit. Het binnenwerk van deze kraan bestaat uit een volledig messing cartridge met keramische schijven. Deze combinatie zorgt voor een opvallend perfecte soepelheid bij het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom. Geniet dus van een langdurige soepele bediening.

Gemakkelijk te plaatsen dankzij unieke innovatie

De HotBath Cobber @work wastafelmengkraan krijgt het predicaat 'Plumber Friendly' dankzij een unieke innovatie. Dit betekent dat deze kraan eenvoudig te plaatsen is, waardoor installateurs er geen moeite mee hebben. Geniet dus zonder zorgen van deze prachtige industriële kraan in je badkamer.

Cobber @work, Industrieel op zijn best

Neem het heft in eigen hand met de HotBath Cobber @work wastafelmengkraan. Deze stoere blikvanger zorgt voor een robuuste uitstraling in huis. Met het tandwiel als handvat wordt iedere aanraking met de kraan een unieke beleving. De Cobber @work kraan komt het beste tot zijn recht in een industriële of minimalistische omgeving. Het draaien aan het tandwiel brengt het water in beweging, wat zorgt voor een bijzondere beleving die nooit verveelt. Daarnaast ziet deze kraan er ook nog eens prachtig uit.

Over het merk HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het merk heeft als doelstelling om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt. De productie van HotBath vindt volledig in Italië plaats, omdat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en ontwikkeling van douchesystemen. Alle producten van HotBath zijn duurzaam, energiebesparend en gaan lang mee. Je ontvangt een garantie van 5 jaar op de producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarop een garantie van 2 jaar geldt. HotBath-producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

Mat zwart (BL): Stijlvol, luxe en trendy

Mat zwart is dé trend in badkamers en keukens. Deze kleur straalt stijl, luxe en trendy uit. Of je nu een minimalistische ruimte hebt of een ruimte die wordt gedefinieerd door design, mat zwarte kranen geven de finishing touch. Met mat zwart kun je een statement maken en je interieur een boost geven. Het geeft je badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Kies daarom voor de HotBath Cobber @work wastafelmengkraan in mat zwart en geef je interieur een elegante touch.