Solidline

Solidline Glasplaat Mira front - 80 - Helder glas

€242,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Glasplaat Mira front 80*200 cm - Douchecabine met draaideur

Kenmerken en Voordelen

  • Hoogwaardige kwaliteit: De Douchecabine met draaideur is gemaakt van duurzaam gehard glas van 8 mm dikte, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.
  • Stijlvol design: Het strakke en moderne ontwerp van de Douchecabine met draaideur voegt direct een vleugje elegantie toe aan uw badkamerinterieur, waardoor uw douche een luxueuze uitstraling krijgt.
  • Eenvoudig te installeren: Met de bijgeleverde montagehandleiding en het benodigde montagemateriaal, is het installeren van de Douchecabine met draaideur een eenvoudige en probleemloze taak.
  • Volledige privacy: Dankzij het heldere glas krijgt u volledige privacy tijdens het douchen, terwijl het toch voldoende licht binnenlaat om een open en ruimtelijk gevoel te behouden.
  • NANO-coating: De Douchecabine met draaideur is behandeld met een NANO-coating, waardoor het glas gemakkelijk te reinigen is en beschermd wordt tegen kalk- en wateraanslag. Dit zorgt ervoor dat uw douchecabine er altijd glanzend en nieuw uitziet.

Gebruikerservaring

Met de Douchecabine met draaideur ervaart u een ware spa-ervaring in uw eigen badkamer. Stap binnen in de luxe en comfort van deze douchecabine en geniet van een verfrissende douche-ervaring. De draaideur zorgt voor gemakkelijke toegang en maakt de douchecabine geschikt voor zowel kleine als ruime badkamers.

Of u nu 's ochtends verkwikt wilt worden of 's avonds wilt ontspannen, deze douchecabine biedt de perfecte omgeving. Het duurzame glas en stevige constructie zorgen voor een veilige en stabiele douche-ervaring. U kunt zich volledig ontspannen en genieten van de warme waterstralen zonder zorgen over lekkages of instabiliteit.

De Douchecabine met draaideur is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. De ruime afmetingen zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid tijdens het douchen, terwijl het heldere glas zorgt voor een lichte en luchtige sfeer in uw badkamer. Bovendien maakt de stijlvolle uitstraling van de douchecabine het een echte eyecatcher in uw interieur.

Investeer vandaag nog in de Douchecabine met draaideur en transformeer uw dagelijkse douche-ervaring in een moment van pure ontspanning en comfort. Creëer uw eigen persoonlijke spa in uw badkamer en geniet van de luxe die deze douchecabine te bieden heeft.