Solidline

Solidline Glasplaat Mira front - 90 - Helder glas

€252,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met draaideur - Glasplaat Mira front 90*200 cm NIEUW

Op zoek naar een stijlvolle en functionele douchecabine met draaideur? Dan is de Glasplaat Mira front 90*200 cm NIEUW precies wat je nodig hebt. Deze douchecabine combineert een eigentijds design met hoogwaardige materialen, waardoor je dagelijkse douche-ervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Kenmerken en Voordelen

  • Elegante draaideur: Met de draaideur van deze douchecabine stap je moeiteloos de douche binnen. Het strakke en moderne ontwerp voegt een vleugje luxe toe aan je badkamer.
  • Hoogwaardig glas: De glasplaat van de douchecabine is gemaakt van 8 mm dik helder glas, waardoor je geniet van een helder zicht en een gevoel van ruimte.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor kalk en zeepresten minder snel hechten. Hierdoor blijft de douchecabine langer schoon en hoef je minder vaak te poetsen.
  • Optimale afmetingen: Met een afmeting van 90*200 cm is deze douchecabine perfect geschikt voor de meeste standaard badkamers. De ruime opening van de draaideur maakt het gemakkelijk om in en uit te stappen.
  • Eenvoudige installatie: Het installeren van deze douchecabine is een fluitje van een cent. Met de meegeleverde montagehandleiding en benodigde bevestigingsmaterialen heb je de cabine snel gemonteerd en kun je meteen genieten van een ontspannende douche.

Gebruikerservaring

Stel je voor dat je na een lange dag werken eindelijk thuis komt en je kunt ontspannen onder een aangename douche. Met de Glasplaat Mira front 90*200 cm NIEUW wordt dit werkelijkheid. Het ruime formaat van de cabine zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid, terwijl het heldere glas en het strakke design een gevoel van luxe creëren.

Dankzij de draaideur stap je eenvoudig de cabine binnen, zonder gedoe met schuifdeuren. De NANO coating op het glas zorgt ervoor dat je minder tijd aan schoonmaken hoeft te besteden. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van je douche-ervaring.

Of je nu een moderne badkamer hebt of een meer traditionele stijl, de Glasplaat Mira front 90*200 cm NIEUW past perfect bij elke inrichting. De tijdloze uitstraling zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van deze douchecabine.

Haal het beste uit je dagelijkse douche-ervaring met de Glasplaat Mira front 90*200 cm NIEUW. Bestel nu en transformeer je badkamer in een ontspannende oase!