Best-Design Moderna vrijstaand bad 170x78x60cm

Adviesprijs €1.537,00
€1.270,00 incl. BTW
Uw voordeel: €267,00
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Modern en luxueus vrijstaand ligbad

Maak van jouw badkamer een oase van ontspanning met het Best-Design Moderna vrijstaand bad. Dit elegante bad van hoogwaardig acryl heeft een lengte van 170 cm, een hoogte van 60 cm en een breedte van 78 cm. Met de glanzend witte kleur en strakke randdikte van 3 cm voegt dit bad een modern en luxueus element toe aan je interieur.

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Dit vrijstaande ligbad is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch in gebruik. Het acrylmateriaal zorgt ervoor dat er geen water of vuil in het bad blijft zitten, waardoor je weinig onderhoud hoeft te doen. Daarnaast wordt het bad geleverd met een afvoerbuis, clickwaste en overloopcombinatie, allemaal gemaakt van hoogglans chroom voor een duurzame en luxe uitstraling.

Eenvoudige installatie en comfortabel genieten

Met de Best-Design Moderna vrijstaand bad creëer je een ontspannen en comfortabele badervaring. De overloopcombinatie met clickwaste zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van een warm bad. Geniet van de luxe uitstraling, de praktische eigenschappen en het comfort van dit moderne vrijstaande bad in jouw eigen badkamer!