Best-Design Nero Black Solaro LED spiegel 80x60cm aluminium zwart

Adviesprijs €445,00
€368,00 incl. BTW
Uw voordeel: €77,00
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Creëer de perfecte sfeer in uw badkamer

De Best-Design Nero Black Solaro LED spiegel is niet zomaar een spiegel. Het is een statement piece dat uw badkamer naar een hoger niveau tilt. Met de LED verlichting rondom de spiegel creëert u eenvoudig de perfecte sfeer in uw ruimte. De touch switch bediening zorgt ervoor dat u gemakkelijk de verlichting kunt aanpassen aan uw wensen. Het mat zwarte aluminium frame geeft de spiegel een moderne uitstraling die perfect past bij een eigentijdse inrichting.

Hoogwaardige kwaliteit en praktisch in gebruik

De Best-Design spiegel Nero Black Solaro is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik. Het aluminium frame is 4,5cm dik en zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De spiegel wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen, zodat u hem eenvoudig kunt monteren waar u maar wilt. Met een spiegeldikte van 5mm en een totale dikte van 40mm bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Modern design met een vleugje luxe

Met de Best-Design Nero Black Solaro LED spiegel haalt u niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stukje luxe. De mat zwarte afwerking en de LED strip sfeerverlichting geven uw badkamer een exclusieve uitstraling. Laat uzelf elke dag weer stralen voor deze prachtige spiegel en geniet van de luxe die hij met zich meebrengt.