Best-Design Queep elektrische vloerverwarmings mat 7.0 m2

Adviesprijs €824,00
€681,00 incl. BTW
Uw voordeel: €143,00
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Efficiënte verwarming voor elk seizoen

Met de Best-Design Queep elektrische vloerverwarmingsmat van 7.0 m2 geniet je het hele jaar door van een aangenaam warme vloer. Door het PFM mattensysteem met een vermogen van 150w/m2 wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur in huis.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Deze vloerverwarmingsmat is zeer gebruiksvriendelijk en wordt geleverd als One Pack, inclusief digitale thermostaat. Met een afmeting van 50x1400cm en slechts 1 mat, is de installatie snel en gemakkelijk. Het vermogen van 1085 Watt zorgt voor een efficiënte verwarming van de ruimte, terwijl de lage Amp-waarde van 4.72A ervoor zorgt dat de energierekening niet de pan uit rijst.

Comfortabel en energiezuinig

Niet alleen zorgt de Best-Design Queep elektrische vloerverwarmingsmat voor een aangename warmte, maar het is ook een energiezuinige oplossing voor jouw huis. Met deze mat geniet je van maximaal comfort zonder in te leveren op energieverbruik. Creëer een warme en gezellige sfeer in huis met deze hoogwaardige vloerverwarmingsmat!