Best-Design Quick Greeploos meubel onderkast en wastafel 80 cm oceanic A

Adviesprijs €868,00
€717,00 incl. BTW
Uw voordeel: €151,00
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Modern en praktisch badkamermeubel set

Maak jouw badkamer compleet met de Best-Design Quick Greeploos meubel onderkast en wastafel 80 cm oceanic A. Dit moderne badkamermeubel set is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch in gebruik. De greeploze onderkast zorgt voor een strakke uitstraling in jouw badkamer en de ruime wastafel biedt voldoende ruimte voor al jouw toiletspullen.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Dit badkamermeubel set is gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. De oceanic A afwerking geeft het meubel een luxe uitstraling die perfect past bij een moderne badkamer. De gladde oppervlakken zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor jouw badkamer er altijd piekfijn uitziet.

Eenvoudige installatie en montage

Met de Best-Design Quick Greeploos meubel onderkast en wastafel 80 cm oceanic A haal je niet alleen een prachtig badkamermeubel in huis, maar ook een product dat eenvoudig te installeren en te monteren is. Dankzij de duidelijke instructies en meegeleverde bevestigingsmaterialen kun je het meubel snel en probleemloos in jouw badkamer plaatsen. Creëer een moderne en functionele badkamer met dit handige badkamermeubel set!