Best-Design Slim wastafel voor meubel 100 cm ondiep 35 cm zonder kraan gat

Adviesprijs €349,00
€289,00 incl. BTW
Uw voordeel: €60,00
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Stijlvol en functioneel design

De Best-Design Slim wastafel voor meubel van 100 cm is een perfecte toevoeging aan jouw badkamer. Met zijn slanke en moderne ontwerp past deze wastafel moeiteloos in elke interieurstijl. De ondiepe diepte van 35 cm zorgt ervoor dat hij weinig ruimte in beslag neemt, maar toch voldoende ruimte biedt voor al jouw benodigdheden. De afwezigheid van een kraangat geeft de wastafel een strakke uitstraling, waardoor hij een echte eyecatcher is in de badkamer.

Hoogwaardige kwaliteit

Deze wastafel is gemaakt van duurzaam materiaal van topkwaliteit, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik. De stevige constructie zorgt ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van deze wastafel zonder zorgen over slijtage. Dankzij de hoogwaardige materialen blijft de wastafel er altijd als nieuw uitzien, zelfs na jarenlang gebruik.

Eenvoudige installatie

Met zijn eenvoudige installatie is de Best-Design Slim wastafel voor meubel van 100 cm de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak. De wastafel wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en is eenvoudig te monteren, zelfs voor de minder ervaren klusser. Met deze wastafel kun je snel en moeiteloos genieten van een stijlvolle en functionele toevoeging aan jouw badkamer.