Best-Design Solid 180x85x52cm vrijstaand bad met overloop en sifon solid surface zwart

Adviesprijs €3.842,00
€3.175,00 incl. BTW
Uw voordeel: €667,00
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontspannen in stijl

Met het Best-Design Solid 180x85x52cm vrijstaand bad kunt u heerlijk ontspannen in stijl. Het mat zwarte design voegt een vleugje luxe toe aan uw badkamer. Het bad is gemaakt van duurzaam solid surface materiaal, waardoor het vocht- en vlekbestendig is en bacteriën weert. Zo kunt u keer op keer genieten van een schoon en fris bad.

Modern en praktisch

Dit vrijstaande bad heeft een lengte van 180 cm, een breedte van 85 cm en een hoogte van 52 cm, waardoor het perfect is voor elke badkamer. De geïntegreerde overloop combinatie met zwarte afdekkap zorgt voor een moderne uitstraling en praktisch gebruik. Dankzij het solid surface materiaal is het bad eenvoudig te onderhouden en blijft het er als nieuw uitzien.

Milieuvriendelijk en biologisch verantwoord

Het Best-Design Solid 180x85x52cm vrijstaand bad is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook milieuvriendelijk en biologisch verantwoord. Het solid surface materiaal is een combinatie van aluminiumhydroxide en acryl, waardoor het een duurzame keuze is voor uw badkamer. Geniet van een luxe badervaring terwijl u bijdraagt aan een groenere planeet.