HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche M438BK1

Adviesprijs €1.619,00
€1.376,00 incl. BTW
Uw voordeel: €243,00
Artikelcode: M438BK1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche M438BK1

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van een Nederlandse producent

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Onze doelstelling is om een programma te ontwikkelen dat specifiek is toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat extern te produceren. Om deze reden vindt de productie van HotBath volledig in Italië plaats, omdat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn.

Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen. Dit zorgt ervoor dat onze producten van topkwaliteit zijn en voldoen aan de hoogste standaarden.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Daarom bieden wij een garantietermijn van 5 jaar op onze producten (2 jaar op elektronische onderdelen) volgens onze uitgebreide garantievoorwaarden. Kies voor HotBath en geniet van hoogwaardig sanitair dat lang meegaat.

Zwart Chroom (BK): Een verbluffende finish voor moderne en klassieke badkamers

Een alternatief voor donkere finishes is zwart chroom: een gedurfde kleur die zowel past in moderne als klassieke badkamers en keukens. In tegenstelling tot een matzwarte finish heeft zwart chroom een aantrekkelijke glans die alle ogen op zich gericht zal houden.

Met deze verbluffende finish breng je een nieuwe dynamiek in je ruimte. Of je nu op zoek bent naar sfeer of de prachtige vorm van de kraan wil benadrukken, zwart chroom zorgt voor een opvallende uitstraling. Durf je badkamer naar een hoger niveau te tillen met deze unieke en stijlvolle kleur.

HotBath Cobber M438 regendoucheset: Luxe en comfort in jouw badkamer

De HotBath Cobber M438 regendoucheset biedt jou de perfecte combinatie van luxe en comfort in jouw badkamer. Met een hoofddouche van 20 cm en een doucheslang van 150 cm geniet je van een royale waterstraal die jouw hele lichaam bedekt.

Bovendien wordt deze regendoucheset geleverd met een handdouche, waardoor je de flexibiliteit hebt om jezelf te wassen op de manier die jij prettig vindt. Of je nu wilt ontspannen onder de regendouche of snel wilt douchen met de handdouche, de keuze is aan jou.

De HotBath Cobber M438 regendoucheset is een blikvanger in je badkamer, niet alleen vanwege het elegante design, maar ook vanwege de uitstekende kwaliteit. Kies voor comfort en luxe en transformeer jouw badkamer in een oase van ontspanning met deze hoogwaardige regendoucheset van HotBath.