HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Gepolijst Messing PVD

Adviesprijs €2.089,00
€1.776,00 incl. BTW
Uw voordeel: €313,00
Artikelcode: M438NBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset

De perfecte douche-ervaring

Geniet van een ongeëvenaarde douche-ervaring met de HotBath Cobber M438 regendoucheset. Deze set is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen en zal jouw badkamer naar een hoger niveau tillen. Met een hoofddouche van 20 cm en een doucheslang van 150 cm is dit de ideale set voor ontspanning en comfort.

  • Een ongeëvenaard ontwerp: De HotBath Cobber M438 regendoucheset is gemaakt van hoogwaardig gepolijst messing PVD. De perfecte glans en duurzaamheid maken deze set een prachtige aanvulling op elke badkamer.
  • Optimale functionaliteit: Met de handdouche heb je de flexibiliteit om jezelf op verschillende manieren te douchen. Of je nu een verkwikkende massage wilt of gewoon wilt ontspannen onder de zachte waterstralen, deze set biedt het allemaal.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is de installatie snel en gemakkelijk. Je kunt zelf aan de slag gaan zonder dure loodgieterskosten.

Hoogwaardige kwaliteit van HotBath

HotBath is een gerenommeerde Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Alle producten worden met zorg en oog voor detail gemaakt in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. HotBath heeft een uitgebreid netwerk van fabrikanten die deel uitmaken van hun productieproces. Dit garandeert dat elk product aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Met de Cobber M438 regendoucheset heeft HotBath een sterk en duurzaam systeem ontwikkeld dat niet alleen energiebesparend is, maar ook voordeliger in dagelijks gebruik. De set wordt geleverd met een garantie van 5 jaar, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van je douche-ervaring. Let op dat de garantietermijn voor elektronische onderdelen 2 jaar is.

Creëer een luxueuze en stijlvolle badkamer met de HotBath Cobber M438 regendoucheset. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de ultieme douche-ervaring.

Gepolijst Messing PVD: Een tijdloze glans die blijft

Met de Gepolijst Messing PVD afwerking van de HotBath Cobber M438 regendoucheset voeg je een vleugje goud toe aan je badkamer. Deze afwerking onderscheidt zich van andere finishes door zijn perfecte glans, uitmuntende krasbestendigheid en duurzame karakter.

Met deze finish hoef je je geen zorgen te maken over verkleuring, slijtage of kalkaanslag. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt de kraan zijn unieke glans en 'touch of gold'. Daarnaast is Gepolijst Messing PVD zeer bestand tegen schoonmaakmiddelen, waardoor de kraan er altijd als nieuw uitziet.

Kies voor tijdloze elegantie en laat je badkamer stralen met de HotBath Cobber M438 regendoucheset in de prachtige Gepolijst Messing PVD afwerking.