HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 15 M438BC15

Adviesprijs €1.676,00
€1.425,00 incl. BTW
Uw voordeel: €251,00
Artikelcode: M438BC15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 15 M438BC15

Een topkwaliteit regendoucheset voor een luxueuze douche-ervaring

Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset haal je pure luxe en comfort in huis. Deze hoogwaardige doucheset is speciaal ontworpen om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. De set bestaat uit een hoofddouche van maar liefst 30 cm en een doucheslang van 150 cm, waarmee je geniet van een heerlijke regendouche. Daarnaast is er ook een handdouche inbegrepen, zodat je kunt kiezen tussen verschillende waterstralen.

HotBath is een gerenommeerde Nederlandse producent van sanitair met een passie voor kwaliteit. Al hun producten worden vervaardigd in Italië, waar de beste vakmensen zorgen voor hoogwaardige materialen en vakmanschap. Met HotBath ben je verzekerd van duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak. Alle HotBath producten worden geleverd met 5 jaar garantie, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe regendoucheset.

Geborsteld Koper (BC): een unieke en stijlvolle finish

De HotBath Cobber M438 regendoucheset is uitgevoerd in de prachtige kleur Geborsteld Koper (BC). Deze finish geeft je badkamer een unieke en stijlvolle uitstraling. Het geborstelde koper zorgt voor een subtiele glans en een warme kleurtoon. Het materiaal ontwikkelt na verloop van tijd een uniek patina, waardoor de regendoucheset alleen maar mooier wordt door gebruik.

  • Architectonisch hoogstandje met een doorleefde uitstraling
  • Ideaal voor keuken, badkamer en andere ruimtes
  • Onderhoudsvriendelijk: eenvoudig te poetsen met zilver- of koperpoets

Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset in Geborsteld Koper voeg je de finishing touch toe aan je badkamer. Laat jezelf onderdompelen in luxe en geniet van een welverdiende ontspanning na een lange dag. Bestel vandaag nog deze prachtige regendoucheset en ervaar het zelf!