HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 5 M438BC5

Adviesprijs €1.496,00
€1.272,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: M438BC5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset

Ontdek de perfecte doucheset voor een ultieme douche-ervaring

Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset haal je kwaliteit en stijl in huis. Deze set, bestaande uit een hoofddouche van 30 cm, een doucheslang van 150 cm en een handdouche Model 5 M438BC5, biedt alles wat je nodig hebt voor een ultieme douche-ervaring.

Een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair

HotBath is een Nederlandse producent van topkwaliteit sanitair. Bij HotBath staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom wordt het gehele productieproces in Italië uitgevoerd, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. De producenten die met HotBath samenwerken, zijn gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft zich ten doel gesteld om hoogwaardige producten te ontwikkelen die voldoen aan de exacte behoeften van de markt. Dankzij hun unieke systemen zijn de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger in het dagelijks gebruik. Bovendien geniet je van een garantieperiode van 5 jaar op alle HotBath producten, met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantieperiode van 2 jaar geldt.

Stijlvolle afwerking in geborsteld koper

Deze set is uitgevoerd in de prachtige finish geborsteld koper (BC). Deze architectonische hoogstandje is voorzien van een subtiele glans en warme kleurtoon. Bovendien verandert het koper onder invloed van lucht en aanraking, waardoor het een uniek patina ontwikkelt. Hierdoor krijgt de doucheset een doorleefde uitstraling die alleen maar mooier wordt naarmate je hem gebruikt. Met keukenkranen, badkamerkranen, armaturen en douchesets in geborsteld koper voeg je de perfecte finishing touch toe aan elke ruimte.

Onderhoud is eenvoudig, je kunt de finish simpelweg schoonmaken met zilver- of koperpoets, om de doucheset er altijd als nieuw uit te laten zien.

Alleen verkrijgbaar bij gespecialiseerde sanitair winkels

Om ervoor te zorgen dat je de allerbeste service krijgt en de hoogste kwaliteit producten in handen hebt, zijn HotBath producten exclusief verkrijgbaar via geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Hier kun je rekenen op betrouwbare expertise en advies op maat.