HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 15 M438BK15

Adviesprijs €1.865,00
€1.585,00 incl. BTW
Uw voordeel: €280,00
Artikelcode: M438BK15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset - Een Waanbeeld van Luxe en Comfort

Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset voeg je een vleugje weelde toe aan je badkamer. Deze set bestaat uit een hoofddouche van 30 cm en een doucheslang van 150 cm, compleet met een handdouche. Met dit complete pakket kun je genieten van een ontspannende en verfrissende douche-ervaring. Het Model 15 M438BK15-ontwerp heeft een tijdloos design dat perfect past in elke badkamerstijl.

Kwaliteitsontwerp en Vakmanschap

HotBath is een Nederlandse fabrikant bekend om zijn hoogwaardige sanitairproducten. De Cobber M438 regendoucheset is zorgvuldig ontworpen en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van HotBath. Het passievolle team van specialisten heeft samengewerkt om een doucheset te creëren die tegelijkertijd duurzaam, energiebesparend en betaalbaar is. Alle producten zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en verchromen, wat resulteert in een stijlvolle en glanzende afwerking.

  • Gegarandeerde Duurzaamheid: Met een garantieperiode van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) kun je erop vertrouwen dat dit product lang meegaat.
  • Ultiem Comfort: De hoofddouche van 30 cm zorgt voor een rijke en volle waterstraal, terwijl de handdouche je de vrijheid geeft om eenvoudig je hele lichaam te reinigen.
  • Eenvoudige Installatie: De regendoucheset wordt compleet geleverd met een doucheslang van 150 cm, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren.

Zwart Chroom - Een Stijlvol Statement

Voor degenen die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele finishes, biedt de zwart chroom kleur van de Cobber M438 regendoucheset een gedurfd en opvallend accent voor je badkamer. Deze unieke afwerking past perfect in zowel moderne als klassieke ontwerpen en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. In tegenstelling tot een matte zwarte afwerking heeft zwart chroom een verleidelijke glans die de aandacht trekt en je kraan in het middelpunt plaatst. Het creëert een nieuwe dynamiek en voegt een vleugje verfijning toe aan je badkamerinterieur.

Ontdek de luxe van de HotBath Cobber M438 regendoucheset en geef jezelf elke dag een royale douchesensatie. Bestel vandaag nog en transformeer je badkamer in een oase van comfort en stijl.