HotBath

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 18 cm Mat zwart CX005EXT18BL

Adviesprijs €299,00
€254,00 incl. BTW
Uw voordeel: €45,00
Artikelcode: CX005EXT18BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Stijlvol, luxe en trendy: Mat zwart

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart is het mogelijk om een statement te maken en geef je een boost aan je interieur.

HotBath: Hoogwaardig sanitair met Italiaans vakmanschap

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De doelstelling van HotBath is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat extern te produceren. Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van HotBath volledig in Italië plaats, simpelweg omdat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft een aantal unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. De producten hebben een garantietermijn van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Elektronische onderdelen zijn hierop een uitzondering, hiervoor geldt namelijk een garantietermijn van 2 jaar. Alle HotBath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

HotBath Cobber X afbouwdeel met uitloop 18 cm: Optimaal gemak en design

Met het HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 18 cm in mat zwart breng je optimaal gemak en design naar je badkamer. Dit afbouwdeel is speciaal ontworpen om een moderne uitstraling te geven aan je wastafel. Met een uitloop van 18 cm biedt dit afbouwdeel voldoende ruimte om je handen comfortabel te kunnen wassen.

De mat zwarte afwerking zorgt voor een stijlvolle en luxueuze uitstraling die perfect past in elke trendy badkamer. Of je nu houdt van minimalistisch design of een meer uitgesproken interieur, dit afbouwdeel geeft je de vrijheid om je eigen stijl te creëren.

Met HotBath kies je niet alleen voor design, maar ook voor kwaliteit. De hoogwaardige materialen en Italiaanse vakmanschap garanderen duurzaamheid en een lange levensduur. Bovendien is het afbouwdeel eenvoudig te installeren, waardoor je snel kunt genieten van het gemak en de schoonheid die het biedt.